Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

NIBIRU 24-11-11 Η ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ;





Στο video αυτό θα δούμε τρία θέματα.
Α) Την αληθή  γνώση  ημερομηνίας αφίξεως του NIBIRU.
B)  Την προειδοποίηση που δίνετε προκαλυμμένα στην μάζα.
Γ) Την   γνώση της ελίτ τουλάχιστον προ 36 ετών για τα γεγονότα.

Το video ξεκινά λέγοντας :<<Μας κορόιδεψαν  στην κυριολεξία με τις ψευδείς δηλώσεις του Leonid Elenin (περί κομήτη ),η ελίτ γνώριζε το γεγονός για το αστέρι νάνο και ήξερε μαθηματικά το σημείο που θα πέρναγε αυτό στις  9/2011 πάνω από 36 χρόνια. Οργανώνονται επί αυτού  πολύ καιρό. Άφησαν ακόμα και τους ειδικούς να πετάξουν στο τραπέζι την παραπληροφόρηση του 2012 σαν την ημερομηνία που οι Μαγιάς ανάφεραν για το τέλος του χρόνου. Οι  Μαγιάς ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ  για την υπέρτατη τεκτονική κίνηση την ημερομηνία 24/12/2011. Όπως θα δείτε στο video προ 34 ετών ένας ειδικός των ιερογλυφικών των Μάγια έκανε την αυθεντική μετάφραση. Το video ευρεθέν από έναν χρηστή του YouTube  τον (1972sailor). Είχαν άπλετο χρόνο να προετοιμαστούν αλλά ακόμα  επιθυμούσαν να μας αφήσουν αφυλάκτους,  μένοντας  εντελώς απροετοίμαστοι. Συνδυάστε τις πληροφορίες μόνοι σας. Αυτή είναι η αλήθεια ,όχι μόνο τα λόγια μύθων για τους σκεπτικιστές.
Στο ελβετικό χαρτονόμισμα των 10 φράγκων βλέπουμε τη φιγούρα του μαθηματικού  του 17ου αιώνα  .Αν προσέξετε από κοντά το ηλιακό μας σύστημα που περιγράφεται  στο χαρτονόμισμα σε παραλληλισμό με το διπλανό σχήμα της ΝΑSA που περιγράφει τις τροχιές των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος  όσον αφορά τον Elenin ή Nibiru , έχει μια σύνοδο Γης Ηλίου και  Nibiru , όλοι οι πλανήτες συν του Nibiru έχουν την ίδια θέση στο χαρτονόμισμα και στο γράφημα της NASA.Μπορεί να είναι σύμπτωση;
Υπάρχει ακόμη και ένα διάγραμμα τροχιάς ενός αστεροειδούς ή κομήτη, πράγμα περίεργο.
Έπειτα σε δύο διαφορετικές φάσεις του βίντεο , πρώτα με τίτλο   << Στην έρευνα των μυστηρίων των Μάγια >>  , που πρωτοπαίχτηκε 7/1/1978 , αναφέρεται η σωστή ημερομηνία. Περιγράφει την κατακλυσμική καταστροφή του πλανήτη και αναφέρει νέους ανθρώπους της γνώσης που θα εμφανιστούν να αντισταθούν στις δυνάμεις του κακού και να οδηγήσουν τους ανθρώπους στη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης (από τότε;). Μερικά χρόνια πριν ένα άλλο video με τίτλο << Στην έρευνα για τους αρχαίους αστροναύτες>>, που  προβλήθηκε στον αέρα  το 1973, έχουμε   την ίδια ημερομηνία 24/11/2011.Αν και θα τεκμηριώσουμε την άποψή μας αυτή και με άλλα video αναφορικά με το Nibiru , τα συμπεράσματα δικά σας.












                                               Εικόνα της (φτερωτής) θεότητας Marduk των
                                                                αρχαίων Σουμείιων.
                                                     και το αστρικό του όχημα ο NIBIRU.



Στο επόμενο video θα δώσουμε στοιχειά από φωτογραφικό υλικό για το ότι ο υποτιθέμενος κομήτης Elenin, είναι στην πραγματικότητα ένας  (φτερωτός ) καφέ νάνος (άστρο ,ήλιος). 
Στις φωτογραφίες που θα δείτε καταγραφήκαν από τον αστρονόμο Gustavo Muler σε zoom100% , 200% και υπέρυθρη φασματική  ανάλυση. 













Στο τρίτο video που επακολουθεί  θα δείτε την τροχεία που χάραξε ο Nibiru όταν παρείσφρησε στο ηλιακό μας σύστημα  και την ζημία που προκάλεσε στον πλανήτη  Tiamat που είχε τροχιά πέρα από τον Άρη , την μετατόπιση του στην τωρινή  θέση του πλανήτη μας αφού μίκρυνε πρώτα η μάζα του και δημιούργησε τον δορυφόρο μας καθώς και την  ζώνη των αστεροειδών στο σημείο πρόσκρουσης  μεταξύ Άρη και Δια. Επίσης σημαντικό το γράφημα (που θα αποδείξουμε σε επόμενο video),είναι ότι βλέπουμε ότι η πρόσκρουση γίνεται όχι από το ίδιο το άστρο αλλά από τον πλανήτη που περιφέρεται  σε τροχιά γύρω του. Εκτός από κάποιες φωτογραφίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για λόγους αισθητικής , θα δείτε γραφήματα τροχιάς του Nibiru αλλά και κάποιες φωτογραφίες από διάφορα μέρη του κόσμου που ήταν εμφανής στη Γη σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Μας πάει πίσω 4.000.000.000 χρόνια η δεύτερη γραφική αναπαράσταση .Σε παρένθεση ο πλανήτης Nibiru έχει τροχιά προς το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια. Τα αποτελέσματα απ’ τις ελεύσεις του περιγράφονται ως κατακλυσμοί απ’ όλες τις μυθιστορίες των αρχαίων φυλών του πλανήτη.










Στο επόμενο video θα δούμε κατεβασμένο από τηλεσκόπιο της NASA  , παρατηρείστε προσεκτικά  την σφαιρική σκίαση μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης.















Οι παρακάτω πληροφορίες για τον Nibiru χρησιμοποιούν αστρονομικά και επιστημονικά δεδομένα ως απόδειξη. Η NASA  αναγνώρισε την πιθανότητα ενός εξωηλιακού πλανήτη το 1982. Ένα χρόνο αργότερα εκτόξευσε τι IRAS (Infrared Astronomical Satellite – Υπέρυθρο Αστρονομικό Δορυφόρο) , το οποίο ανακάλυψε ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο. Η εφημερίδα Washington Post αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη με τους τεχνικούς επιστήμονες του IRAS .Ένα ουράνιο σώμα , πιθανός μεγάλο , όσο του μεγέθους του γιγάντιου εξωπλανήτη Δία , τόσο κοντά στη Γη , που θα γίνονταν μέρος του ηλιακού μας συστήματος. Βρέθηκε στην κατεύθυνση του αστερισμού του Ωρίωνα από ένα τηλεσκόπιο τροχιάς μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν ξέρουμε τι είναι , δήλωσε ο Gerry Neugerbauer, επικεφαλής του προγράμματος  IRAS.Όλες οι κυβερνήσεις γνωρίζουν για αυτό και λαμβάνουν τολμηρά βήματα για επιβίωση από το Nibiru , με όλες τους τις δυνάμεις .Ξέρουν ότι δεν μπορούν να σώσουν όλους, παρά μόνο αυτούς που θεωρούν άξιους σωτηρίας. Έχουν ένα πλάνο, εσύ έχεις;  ;Ή θα φύγεις ήσυχα τη νύχτα επειδή σε άφησαν πίσω; Υπάρχουν απλά πράγματα που μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας σήμερα, που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε τα δύσκολα χρόνια που έπονται. Εξαιρώντας το τι μας λένε οι καταστροφολόγοι οι πρόγονοί μας επιβίωσαν από παρόμοιους κατακλυσμούς, άρα το ίδιο μπορούμε και εμείς.


Τι είναι ο Nibiru; Είναι ένας από τους πολλούς πλανήτες σε τροχιά γύρω από ένα σκοτεινό άστρο ή καφέ νάνο .Αυτό το σκοτεινό άστρο έχει πέντε μικρούς πλανήτες , ο έκτος  ένας πλανήτης ισομεγέθης με το δικό μας (πλανήτης πατρίδα) και ο έβδομος ο πλανήτης που λέμε Nibiru.Ο πλανήτης πατρίδα είναι  όμοιος της Γης και είναι ο πλανήτης των Ανουνάκι, (γιγάντων ή θεών της αρχαιότητας) .


                                            Σουμέριοι                     -                      Ανουνάκι





                                                   Ελληνες                      -           Ολύμπιοι




                                                     Αιγύπτιοι  -  και οι γιγαντες θεοι τους






Ο Nibiru είναι μαζικά ακατοίκητος και η δράση του είναι ως πολεμικού σταθμού (εδώ σαφώς εικάζουμε). Όταν το σκοτεινό άστρο περιέλθει στο περιήλιο (κοντινότερη προσέγγιση του ηλίου μας , στα 600 προς 700 ΑU η τροχιά του Nibiru θα είναι τουλάχιστον 600 AU απόστασης από το άστρο του, έχει μιας τέτοιας ανοικτής κλίσης τροχιά που θα περάσει μέσα από το ηλιακό μας σύστημα, συνήθως κοντά στην τροχιά του Δία, παρόλο που αυτό μπορεί να μεταβάλλεται. H ελλειπτική τροχιά του Nibiru είναι περίπου 30 μοίρες κάθετη στο δικό μας ηλιακό ελλειπτικό πλάνο (τροχιές πλανητών). Όπως περνάει μέσα από το ηλιακό μας σύστημα, μερικές φορές μετακινεί πλανήτες δημιουργώντας γενικό χάος σε εξέλιξη .Το πέρασμά του είναι σημειωτέο αλλά μικρό , διαρκεί μόνο μερικές  εβδομάδες ή μήνες  και έπειτα εξαφανίζεται από τη θέασή μας. Είναι κόκκινος και αφήνει πίσω  του μια νεφώδες ουρά και περιβάλλεται από έναν αριθμό από δορυφόρους του (φτερωτός ).Ο Nibiru ή τα φεγγάρια του είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του MALDEK  ή αλλιώς ΤΙΑΜΑΤ ,που είναι η ζώνη των αστεροειδών. Δημιουργεί κρατήρες και επίγειες ουλές στο φεγγάρι μας και στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, καθώς και μεταβολές τροχιάς και μετατόπιση άξονα , αναστροφή των πόλων σε αυτούς. Δημιούργησε τον καταποντισμό της Ατλαντίδας , τον κατακλυσμό του Νώε και ίσως ακόμα πιο παλιά τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος και της Πύρας. Είναι ο φυσικός κρίκος μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και του συστήματος του καφέ νάνου .
Ήταν γνωστός στους ανθρώπους της Παλαιάς Γης  ως Φτερωτός ή Κερατοειδής δίσκος. Δεδομένου ότι καθώς ο Nibiru πλησιάζει στο εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα θα επιταχύνει γρήγορα κάτω από την ελλειπτική τροχιά του περνώντας πίσω και κάτω από τον ήλιο πριν γυρίσει πίσω και πάνω από την κάτω πλευρά του ηλίου στις 33 μοίρες. Η NASA παρακολουθεί  τον Nibiru τώρα από το καινούριο της τηλεσκόπιο του νοτίου πόλου S.P.T.  
Ο NIBIRU πρωτοεμφανίστηκε  στους ανθρώπους στις 15 Μαΐου του 2009, σαν ένα αμυδρό κόκκινο αντικείμενο και έκτοτε ανηφορίζει πάνω κινούμενος  κάτω από την τροχιά της Γης .Κατά τον Μάρτη του 2011 θα φαίνεται με γυμνό οφθαλμό. Έως ότου φτάσει στο κοντινότερο σημείο της τροχιάς μας και θα φαίνεται σα λαμπρό κόκκινο άστρο, σαν δεύτερος ήλιος στο μέγεθος περίπου της σελήνης. Το χειρότερο όμως θα είναι στις 14 /02/2013 με την ευθυγράμμιση του η γη κινείται ανάμεσα στο Nibiru και τον ήλιο με αποτελέσματα μετατόπιση των πόλων , μεγάλους σεισμούς και τσουνάμι παγκοσμίως.
Τέλος κατά την 1/07/2014 δε θα μας επηρεάζει πλέον και θα μετακινηθεί έξω από το γαλαξία μας. Η NASA γνωρίζει και για να μην πανικοβάλλει τον κόσμο αποκρύπτει την αλήθεια. Από την DOD National Military Intelligent, το πρόγραμμα SETI και τη CIA υπολογίζεται ότι τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού θα εξαλείψουν κατά το πέρασμα του Nibiru και την αλλαγή των πόλων. ;Άλλο ένα ποσοστό 2/3 από τους επιζήσαντες θα μπορούσε να εκλείψει από πείνα και έκθεση στα στοιχεία της φύσης μέσα σε έξι μήνες. Οι περισσότερες μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, έχουν πλήρη γνώση του αναμενόμενου και προετοιμάζουν τους εαυτούς τους .Το Βατικανό παράλληλα είναι ενημερωμένο του τι αναμένεται .Ο υπόλοιπος κόσμος παραμένει στο σκοτάδι , χωρίς να του δοθεί δικαίωμα να προετοιμαστεί.  Η φωνή κάποιων διαρροών από εσωτερικούς παρατηρητές στις παραπάνω οργανώσεις επιφέρουν τον αναθεματισμό τους γι’ αυτές τους τις αποκαλύψεις από τους παραπάνω. Η σημαντικότερη ιστορία της Γης πάνω από 3000 χρόνια απελευθερώνεται γρήγορα  από την απόκρυψη των ελεγκτών  των παγκόσμιων αγορών και του ανθρώπου. Αυτοί οι ελεγκτές ( Iλουμινάτοι , ελευθεροτέκτονες ,Μασόνοι, Μπίντελμπεργκ , ερπετικοί και κάθε είδους παρακλάδι τους) έβαλαν το χρήμα πάνω από την ανθρώπινη ζωή .Πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στον κόσμο να προετοιμαστεί διαμέσου της ενημέρωσης.










Στο  τελευταίο video που ακολουθεί θα λάβουμε στοιχεία από έναν ανεξάρτητο ερευνητή, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα μοντέλο του εργαστηρίου προωθητικής  jet της NASA και είναι κατ΄εμέ η σημαντικότερη απόδειξη για την τεκμηρίωση όλων των παραπάνω. Περιγράφει ημερομηνίες και αποστάσεις στο ηλιακό μας σύστημα, καθώς και τις κινήσει όλων των πλανητών. Ξεκινάει  με την 15/03/2011 δείχνοντας την ευθυγράμμιση Nibiru Γης στο κέντρο και ηλίου. Στις 11 του ιδίου μήνα κα έτους είχαμε το τσουνάμι και τον μέγα σεισμό των 9 ρίχτερ στην Ιαπωνία. Η επόμενη ευθυγράμμιση που μας παρουσιάζει πιο πίσω στο χρόνο στις 4/09/2010 , ευθυγράμμιση Nibiru ηλίου στο κέντρο και Γης , ως αποτέλεσμα σεισμό 7,2  ρίχτερ στη Ν. Ζηλανδία. Θα μπορούσε αν ήταν κομήτης να ασκήσει τέτοιας κλίμακας φαινόμενα στον πλανήτη μας και από τέτοια μεγάλη απόσταση με τη Γη που ήταν 6.258 AU; Στις 13/02/2010 ευθυγράμμιση Nibiru Γης στο κέντρο και ηλίου ως αποτέλεσμα σεισμός 8,8 ρίχτερ , ο μέγα σεισμός στη Χιλή με απόσταση μεταξύ Γης και Nibiru 6.042 AU.Τα επόμενα γραφήματα μας πηγαίνουν σε μελλοντικές ημερομηνίες. Στις 26/09/2011 ευθυγράμμιση ηλίου Nibiru στο κέντρο και Γης σε απόσταση πλέον μόνο 0,396 AU, μέσα από την τροχιά της Αφροδίτης.Η κοντινότερη απόσταση που θα αναπτύξουμε θα είναι στα 0,232 AU , όπως ο Nibiru θα εισέρχεται στη δική μας τροχιά στις 17/10/2011.Ο ερευνητής πιστεύει ότι κάπου μεταξύ 26/09/2011 και 17/10/2011 θα πιαστούμε στο μαγνητικό πεδίο του και θα μας αναποδογυρίσει. Υποστηρίζει επίσης ότι αν είχαμε τέτοια προβλήματα όταν ακόμα ήταν μακριά μας , τι θα συμβεί όταν έρθει τόσο κοντά μας; Κατά την απομάκρυνσή του 5/11/2011 και σε απόσταση μεταξύ μας 0,348 AU υποστηρίζει ότι θα ευθυγραμμιστούμε σε τροχιά με τα κατάλοιπα που θα έχει αφήσει πίσω του( φωτεινό ουριαίο νεφέλωμα με δορυφόρους).
Τέλος η ημερομηνία που ανέφερα στο πρώτο βίντεο με απόκλιση ενός μηνός, δηλαδή 23/11/2011 αντί για 24/12/2011, ευθυγράμμιση Nibiru Γης στο κέντρο και ηλίου σε απόσταση 0,596 AU .







O επίλογος δικός σας φίλοι μου . Η γνώση είναι δύναμη η κατανόηση σοφία. Είστε έτοιμοι  : Ειρήνη σε όλους πάντα.



ΠΗΓΗ: YOUTUBE  και ανεξάρτητη έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου