Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ

Η επιστήμη δέχεται σήμερα ότι ο ανθρώπινος νους ,σε συναισθηματικά φορτισμένες  καταστάσεις και κάτω από ανεξήγητες συνθήκες, μπορεί να αλλάζει την πραγματικότητα και τη ροή των γεγονότων ,ώστε να πειθαρχούν στους γνωστούς φυσικούς κανόνες. Αυτές τις δυνατότητες του ανθρώπου θέλει να εμποδίσει  το σύστημα να εκδηλωθούν ,γι ΄αυτό καλλιεργεί συστηματικά την αμάθεια ,υποβαθμίζει την  παιδεία και εμποδίζει τη γνώση. Οι ελληνικές φιλοσοφικές δοξασίες που προωθούσαν την έρευνα και τη γνώση αφορίστηκαν από τη σημερινή θρησκεία ,ώστε ο άνθρωπος να μην ενδιαφέρεται γι ΄ αυτές , να μην ακολουθεί την έρευνα και τον ορθολογισμό,και να παραμένει άβουλος και άκριτος δούλος της.
Ο κάθε άνθρωπος είναι μια τελείως ξεχωριστή οντότητα , και διαφέρει από όλους τους άλλους στα σωματικά και νοητικά χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν το εγώ του. Ενσαρκώνεται στη γη χιλιάδες φορές, μεταφέροντας εμπειρίες όχι μόνο από τις ενσαρκώσεις του στη γη, αλλά και από τις ενσαρκώσεις του σε άλλους πλανήτες άλλων αστρικών συστημάτων.
Όταν ένας άνθρωπος σκέφτεται και παράγει μια σκέψη, τότε ο εγκέφαλος μοιάζει με σύννεφο καταιγίδας , στο οποίο έχουμε αμέτρητες ηλεκτρικές εκκενώσεις.Οι παραγόμενες σκέψεις , αν και αόρατες , με μηχανήματα της σύγχρονης τεχνολογίας μπορούν να φωτογραφηθούν. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος , με τις ηλεκτρικές εκκενώσεις  που παράγει καθώς σκέφτεται , μπορεί να μεταβάλλει τα πάντα μέσα στο συμπαντικό γίγνεσθαι στο οποίο ανήκει ως αναπόσπαστο μέρος του και μπορεί να ανεβάσει τον άνθρωπο σε ανώτερο πεδίο ύπαρξης, γιατί το πνευματικό δυναμικό έχει αποδειχθεί  με πειράματα ότι είναι παντοδύναμο.
Η σκέψη είναι ενέργεια και παίρνει τη μορφή του αντικειμένου που σκεφτόμαστε τη δεδομένη στιγμή. Αυτή η λεπτομερής ενεργειακή εικόνα της σκέψης ονομάζεται σκεπτομορφή .Όταν παράγεται από τον εγκέφαλο, εκπέμπεται συνειδητά ή ασυνείδητα προς τα έξω για την πραγματοποίηση κάποιου σκοπού και παρουσιάζει τάσεις επιστροφής στο σημείο εκκίνησής της, στο νου δηλαδή που τη γέννησε και μάλιστα πολύ ενισχυμένη.
Οι σκεπτομορφές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τις θετικές και τις αρνητικές, που παράγονται για να κάνουν καλό ή το κακό αντίστοιχα αρνητική σκεπτομορφή έχει μεγάλη δύναμη, όμως μπορεί να εξουδετερωθεί από μια θετική – μεγαλύτερης πνευματικής δύναμης- και να επιστρέψει σε αυτόν που τη γέννησε με μεγαλύτερη ένταση, δημιουργώντας του πολλά ψυχοπνευματικά  προβλήματα.
Για να εξοστρακίζουμε τις αρνητικές σκεπτομορφές, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να αποβάλλουμε τις αρνητικές σκέψεις και να σκεφτόμαστε θετικά.
Η απαισιοδοξία , το μίσος και ο φόβος , ο υπέρμετρος υλισμός, η παραγκώνιση του πνεύματος και της ψυχής εκπέμπουν αρνητική ενέργεια, η οποία φράσσει τις διόδους αγάπης και βραχυκυκλώνει όλα τα κανάλια επικοινωνίας του ατόμου με το συμπαντικό νου και τις υπερβατικές οντότητες.
Όλες γενικά οι κακές και ρυπαρές σκέψεις μετατρέπονται σε αρνητικές σκεπτομορφές, οι οποίες  είναι βαριές και δεν μπορούν να εκτοξευτούν , αλλά περιβάλλουν το σώμα που τις παράγει σαν μαύρο βαρύ σύννεφο , περιφέρονται γύρω του και τελικά επικάθονται πάνω του. Όταν καθίσουν πάνω του, τον αποσυντονίζουν τελείως, κυριεύουν την ψυχή και το πνεύμα του. Το άτομο αρρωσταίνει ψυχικά, γίνεται παράλογο ,καταστροφικό , και μεταβάλλεται σε μια εγκληματική οντότητα, σε ένα κοινό κακούργο.
Οι  εγκληματικές πράξεις προκαλούν αρνητικά συναισθήματα στο θύμα, όπως τρόμο , δυστυχία , πόνο , δάκρυα , αγωνία ,άγχος και αβεβαιότητα , αλλά και πολλές φορές και σε αυτόν που τις δημιουργεί άνθρωπος κάτω από αυτά τα συναισθήματα εκπέμπει πανίσχυρες συναισθηματικές δονήσεις αρνητικής ενέργειας, οι οποίες επηρρεάζουν αρνητικά όλον τον πλανητικό οργανισμό και το συμπαντικό κόσμο.Οι αρνητικές σκεπτομορφές που δημιουργούνται σε έναν πόλεμο εκτοξεύονται στην ατμόσφαιρα, ανέρχονται προς τα πάνω και πυκνώνουν τους βιομηχανικούς ρύπους , οι οποίοι μετατρέπουν τον πλανήτη σε ¨σκοτεινό αστέρι¨, που είναι δύσκολο να εντοπιστεί από τους κοσμικούς επισκέπτες.
Στη σημερινή εποχή, κυριάρχησαν στον πλανήτη ηγέτες υλιστές, πνευματικά σκοτεινοί και εγκληματικοί  τύποι, ανθρωπόμορφα τέρατα που διακατέχονται  από μισάνθρωπα ένστικτα , χαίρονται με την ανθρώπινη δυστυχία και οδηγούν τη γη στην καταστροφή.
Οι αυθαίρετες και εγκληματικές  επεμβάσεις των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων πάνω σε κυρίαρχα έθνη, με το πρόσχημα της αποκατάστασης της δημοκρατίας, είναι οι μεγαλύτερες πηγές παραγωγής αρνητικής ενέργειας. Ο απώτερος σκοπός τους είναι η καταλήστευση των φυσικών πόρων των μικρών λαών και η επικράτηση της παγκοσμιοποίησης.Έτσι δημιούργησαν πολύ αρνητικά συναισθήματα  όχι μόνο στους δοκιμαζόμενους λαούς , αλλά και σε όσους λαούς έχουν ακόμη ίχνη ανθρωπιάς.
Οι σύγχρονοι άνθρωποι του υλισμού δεν γνωρίζουν και ούτε μπορούν  να φανταστούν την τεράστια δύναμη  που έχουν οι  θετικές σκέψεις, με τις οποίες μπορούν να  ανατρέψουν όλα τα σχέδια των εξουσιαστών. Πρέπει λοιπόν, να αντιδράσουμε επειγόντως , κάνοντας μόνο θετικές σκέψεις, περιμένοντας πάντα το καλύτερο για τον εαυτό μας και τις γενιλες που θα ακολουθήσουν. Ότι δίνουμε , αυτό και παίρνουμε.Πρέπει πάντα να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.Η επιτυχία δεν θα έρθει ποτέ, αν δε  πιστέψουμε σε αυτήν, αν δεν υπάρχει αυτοσεβασμός.»
Γεράσιμος Καλογεράκης- 2012, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου